Jotain meni pieleen, varmuuskopiointi ja synkronointi on suljettava [Korjaa]

Suosittelemme: Ohjelman virheiden korjaamiseen, optimoida ja nopeuttaa Windows.

Google Drive -asiakas (nyt varmuuskopiointi ja synkronointi Googlesta), jos se on hyödyllinen työkalu, mutta monet käyttäjät ilmoittivat, että jotakin meni pieleen, varmuuskopiointi ja synkronointi on suljettava virheilmoituksesta. Tämä voi olla suuri ongelma, ja tänään näytämme teille, kuinka käsitellä tätä asiaa lopullisesti.

Miten voin korjata Anteeksi Varmuuskopiointi ja synkronointi on suljettava virheilmoituksesta?

  1. Sulje varmuuskopiointi ja synkronointi
  2. Päivitä Google Drive -asiakas
  3. Irrota Google-tili ja liitä se uudelleen
  4. Asenna varmuuskopiointi ja synkronointi uudelleen Googlesta
  5. Tarkista OneDrive-asetukset
  6. Nimeä Google Drive -kansio uudelleen

1. Sulje varmuuskopiointi ja synkronointi

Virheilmoitus Jotain meni pieleen, Varmuuskopiointi ja synkronointi on suljettava, kun suljet Backup and Sync -ohjelman, voit ehkä korjata tämän ongelman.

  1. Napsauta Drive-kuvaketta.
  2. Napsauta Asetukset (kolme pistettä).

  3. Valitse Lopeta lopetus ja synkronointi .
  4. Käynnistä järjestelmä uudelleen.
  5. Napsauta Käynnistä ja käynnistä varmuuskopiointi ja synkronointi Googlesta .

Tarkista parannuksia.

  • Lue myös: Asiakirjojen, OneDriven kuvien lataaminen

2. Päivitä Google Drive -asiakas

Kun jotain meni pieleen, Backup and Sync -palvelun on lopetettava virhe, ja Google ilmoitti, että se on olemassa ja että hän on julkaissut työratkaisun Google-aseman OTA-päivityksen kautta. Jos vastaava virhe ilmenee, yritä päivittää Google Drive -asiakas uudemmalla versiolla.

Varmuuskopiointi ja synkronointi Googlelta ilmoittaa käyttäjälle aina, kun ohjelmiston uusi versio on ladattavissa, ja se lataa ja asentaa päivitykset automaattisesti.

Joskus se ei kuitenkaan päivity automaattisesti. Voit tarkistaa, onko ohjelmiston uusin versio asennettuna Tietoja-osiosta.

  1. Napsauta tehtäväpalkista Varmuuskopiointi ja synkronointi .
  2. Napsauta Asetukset (kolme pistettä) ja valitse Tietoja.
  3. Näet Googlen aseman nykyisen version Tietoja -sivulta.
  4. Avaa mikä tahansa verkkoselain ja siirry Google Drive Download -sivulle .
  5. Tarkista viimeisin julkaisu ja lataa uusin versio, jos se on saatavilla.

3. Irrota ja liitä Google-tili uudelleen

Jotain meni pieleen, varmuuskopiointi ja synkronointi on poistuttava virheestä, jos näyttöön tulee ongelmia Google-tilisi kanssa. Voit ratkaista tämän ongelman yrittämällä irrottaa ja yhdistää Google-tilin Google Drive -asiakkaan.

  1. Avaa Varmuuskopiointi ja synkronointi.
  2. Napsauta Asetukset (kolme pistettä) ja valitse Asetukset.
  3. Siirry Asetukset-välilehdelle.

  4. Napsauta Katkaise tili ja vahvista valinta valitsemalla Katkaise yhteys.
  5. Sulje ja avaa Varmuuskopiointi ja synkronointi -ikkuna uudelleen.

  6. Napsauta Kirjaudu ja anna Google-tilin tiedot.

4. Asenna varmuuskopiointi ja synkronointi uudelleen Googlesta

Toinen tehokas mutta ei ihanteellinen ratkaisu Korjaus ja synkronointi on poistettava virheestä, jos haluat asentaa varmuuskopioinnin ja synkronoinnin uudelleen Googlesta.

  1. Valitse Ohjauspaneeli> Ohjelmat ja toiminnot> Poista.

  2. Valitse Varmuuskopiointi ja synkronointi Googlesta ja valitse Poista.
  3. Siirry Google Drive Download -sivulle ja lataa asennusohjelma.
  4. Se on online-asentaja, joten tarvitset aktiivisen Internet-yhteyden asennuksen loppuunsaattamiseksi.

  5. Käynnistä järjestelmä uudelleen ja tarkista parannuksia.

Jos haluat varmistaa, että varmuuskopiointi ja synkronointi poistetaan kokonaan tietokoneesta, mukaan lukien kaikki sen tiedostot ja rekisterimerkinnät, suosittelemme, että poistat sen poistamalla ohjelmiston, kuten Revo Uninstaller . Kun olet poistanut sovelluksen Revo Uninstaller -ohjelmalla, asenna se uudelleen ja tarkista, onko ongelma edelleen olemassa.

  • Lue myös: Windows 10 -käyttäjät voivat nyt jakaa linkkejä Android-laitteisiin

5. Tarkista OneDrive-asetukset

Jos tietokoneeseen on asennettu sekä Microsoft OneDrive- että Google Drive -asiakkaita, tarkista OneDrive-asetukset, koska se voi aiheuttaa ristiriitaa muiden pilvivarastointiasiakkaiden kanssa.

  1. Avaa OneDrive.
  2. Napsauta Lisää (kolme pistettä) ja valitse Asetukset.

  3. Poista tiedostot -kohdasta -kohdan kohdasta Tallenna tila ja lataa tiedostot -vaihtoehto.
  4. Sulje OneDrive.
  5. Avaa B ackup ja synkronointi Googlesta.
  6. Valitse Asetukset> Asetukset ja Tiliasetukset.
  7. Irrota Google-tili ja kirjaudu sisään.
  • Lue myös: 6 parasta henkilökohtaista pilvivarastointiratkaisua tiedostoille ja kansioille

6. Nimeä Google Drive -kansio uudelleen

Google Drive -kansioiden nimeäminen AppData-kansiossa on auttanut monia käyttäjiä pääsemään eroon. Jotain meni pieleen, varmuuskopiointi ja synkronointi on lopetettava virhe. Tässä on, miten se tehdään.

  1. Avaa File Explorer ja siirry osoitteeseen % UserProfile% AppDataLocalGoogle.

  2. Google-kansion alla pitäisi olla Drive- kansio. Jos on useita Drive-kansioita, nimeä uudelleen yksi Drive- kansioista Drive.OLD-tiedostona.

Käynnistä järjestelmä uudelleen ja tarkista parannuksia.

Jotain meni pieleen, varmuuskopiointi ja synkronointi on lopetettava virhe, voi olla suuri haitta, mutta se voidaan korjata noudattamalla tässä artikkelissa lueteltuja ratkaisuja.

Kerro meille, mikä ratkaisu toimi sinulle alla olevissa kommenteissa.

Suositeltava

Miten korjata tavallisia NBA 2K18 -vikoja
2019
Mitä tehdä, jos Slack-ponnahdusikkunat eivät toimi
2019
Cortana tyhjennysakku Windows 10: ssä? Näin voit korjata sen
2019